Varumärken

Kampanjer

Ansiktsprodukter Det finns 36 produkter.

per sida
Visar 1 - 16 av 36 artiklar
 • 420,00 kr

  70% mindre djup på rynkorna efter bara två veckor. Det är resultatet från en studie som Börlind gjort på denna näringsrika ögoncreme som slätar ut, fräschar upp och stärker det känsliga partiet runt ögonen. Perfekt under makeup.

  420,00 kr
 • 420,00 kr

     Smidig  dagcrème som ger fukt och gör huden naturligt elastisk och fastare. LL Regeneration dagcrème innehåller finaste vegetabiliska oljor, E-vitamin och Börlinds fuktgivande Bio-komplex som skyddar, vitaliserar och bygger upp. Huden blir slätare och finare och den naturliga balansen återställs efter endast en kort tids användning.

  420,00 kr
 • 420,00 kr

  LL Night cream är en nattcreme med återfuktande, vårdande och uppbyggande egenskaper som bromsar de första ålderstecknen. LL-Regeneration nattcreme innehåller värdefulla växtoljor och örtextrakt med Börlinds fuktgivande Bio-komplex som ger huden en intensivbehandling så att små rynkor och fina linjer blir slätare. Huden blir märkbart fräschare och mer...

  420,00 kr
 • 335,00 kr

  En mild rengöringsmjölk som rengör effektivt från smuts, makeup och vattenlöslig mascara. Emulsionen består av vårdande, växtbaserade ingredienser med Börlinds biokomplex som har mycket effektiva och fuktgivande egenskaper

  335,00 kr
 • 380,00 kr

  För normal/torr hud 30+. En uppfräschande och återfuktande ansiktsgel med aloevera, särskilt för normal och torr hud 30+. Innehåller ett unikt Bio-komplex med mycket effektiva mjukgörande och utslätande egenskaper. Lugnar huden och har en lätt desinficerande och sammandragande effekt. Samtidigt är den mycket fuktgivande och ger en fräschhet som varar länge.

  380,00 kr
 • 250,00 kr

  Purifying Care Ansiktscrème är fuktgivande och antibakteriell, anpassad för hy med finnar och pormaskar. Örtextrakten (bl.a. kamomill, salvia, rosmarin och aloe vera) är mycket effektiva mot finnar. Stabiliserar talgproduktionen, utan att torka ut huden och ger fukt för att undvika hyperkeratos, en överproduktion av talg.

  250,00 kr
 • 250,00 kr

  Purifying Care Rengöringsgel är mild, antibakteriell och gör rent på djupet. För hy med finnar och pormaskar. Utvalda örtextrakt som kamomill, salvia, aloe vera och panthenol lugnar och ger fukt. Vid regelbunden användning minskar pormaskar och orenheter. Resultatet blir en fräsch och klar hy. PH-värde ca 6.

  250,00 kr
 • 250,00 kr

  Purifying Care Ansiktsvatten för hy med finnar och pormaskar. Ger direkt en ny uppfriskande och fräsch känsla. Kamomill, salvia och rölleka ger fukt och lugnar. Kamfer, allantoin och salicylsyra mjukar upp huden och har desinficerande och antibakteriella egenskaper. Vid regelbunden användning ger den antibakteriella effekten en förbättrad, klarare hy

  250,00 kr
 • 250,00 kr

  De naturliga extrakten i Purifying Care Rengöringsmask lugnar, dämpar och har antibakteriell effekt. Huden blir sammetsmatt och känns ren, fräsch och klar. Irritationer, finnar och blemmor minskar märkbart. Purifying Care Rengöringsmask med kaolin som tar bort överskottsfett och har mycket djuprengörande egenskaper. För hy med finnar och pormaskar.

  250,00 kr
 • 360,00 kr

  Pura Soft Q10 är en kombinerad dag och nattcrème som ger fukt, skyddar och vårdar din hud 24 timmar om dygnet. Den har en lätt skön konsistens och passar normal hy. Gurkextrakt och sorbitol ger och bevarar fukt i huden. Co-enzym Q10, E-vitamin skyddar, vårdar och förebygger uppkomsten av linjer och rynkor. Jordnötsolja och rosenvax gör huden mjuk och len.

  360,00 kr
 • 277,00 kr

  Skonsam och vattenlöslig rengöring som effektivt tar bort smuts, damm, makeup och lösa döda hudceller.Masseras in över ansikte och hals och sköljes bort med vatten. För bästa effekt fukta huden med Rose Water, rosenvatten, efter rengöring.

  277,00 kr
 • 270,00 kr

  Rosenserien Face Wash är en mild och djuprengörande tvättgelé som tar bort de flesta sorters makeup. Tvättgelén kan hjälpa huden att reglera talgkörtelproduktionen. Gelen är dryg, en liten klick räcker till hela ansiktet. Passar alla hudtyper. 

  270,00 kr
 • 277,00 kr

  Rosenserien Rose Water är ett vårdande, uppfriskande ansiktsvatten. Rosenvattnet förbereder huden för de hud- och kroppsprodukterna du sedan använder genom att vattnet återställer hudens pH-värde och sluter porerna efter rengöring. Rosenvattnet fungerar också som en "fuktsluss" som låter ansiktskrämen gå lättare och djupare in i huden. Passar alla hudtyper.

  277,00 kr
 • 245,00 kr

  Rosenserien Eye Cream är en lätt kräm som reducerar fina linjer kring ögonen. Ögonkrämen har en lätt sammandragande effekt och gör huden mjuk och len. Krämen innehåller trollhasselblad som sägs ha en sammandragande effekt vilket kan ge partiet runt ögonen ett naturligt lyft. Kan även motverka mörka ringar. Passar alla hudtyper.

  245,00 kr
 • 310,00 kr

  Rosenserien Fuktkräm för normal och torr hud är en väl sammansatt kräm för ansikte och hals. Krämen är mjukgörande och fuktighetsbevarande och innehåller den essentiella fettsyran GLA.

  310,00 kr
 • 310,00 kr

  Rosenserien Fuktkräm Torr och känslig hud passar speciellt för torr och känslig hud som är i behov av extra vård. Kan verka lugnande på irriterad och rodnad hud.

  310,00 kr
Visar 1 - 16 av 36 artiklar