Varumärken

Kampanjer

Hälsa och Kosttillskott Det finns 79 produkter.

Underkategorier

 • Vitaminer och Mineraler

  Våra kroppar behöver energi och näring för att fungera optimalt. Energi får vi som regel alltid i oss från den mat vi äter, våra hungerskänslor brukar se till det. Ibland behöver vi hjälp att få i oss mer eller mindre energi och ibland behöver vi få hjälp att få tillräckligt med näringsämnen som vitaminer, mineraler och spårämnen för att må riktigt bra. Framförallt så är näringsbrist ohälsosamt. Två av de tydligaste exemplen ser vi i den svenska rekommendationen att små nyfödda barn faktiskt behöver D-vitamin och att den gravida kvinnan behöver extra tillskott av folsyra för att barnet ska utvecklas till ett friskt och välfungerande barn.

  Förutom dessa tydliga exempel så finns en rad olika tillfällen när vi kan ha fördel av att supplementera med kosttillskott, men tänk på att fettlösliga vitaminer och mineraler kan lagras i kroppen så ät inte mer än du behöver. Utgångspunkten är, och ska alltid vara, att kosttillskott ska vara ett tillskott till maten och inte en ersättning för varierad kost, men ganska ofta kan vi må bättre om vi säkerställer att vi får i oss den mängd vi behöver av vitaminer och mineraler.

 • Ögon och Syn

  Ögat är känsligt för oxidativ stress, de skador som uppkommer på grund av så kallade fria radikaler. Detta kan orsaka ögonsjukdomar som grå starr och åldersförändringar i gula fläcken. Ögat behöver därför antioxidanter som lutein, selen, E-vitamin och C-vitamin.

per sida
Visar 1 - 16 av 79 artiklar
 • 124,00 kr

  Multivitamin för kvinnor 55+ är en komplett multivitamin- och mineraltablett. Tillgodoser det dagliga behovet efter 55 års ålder, speciellt kalcium och vitamin D. Sammansatt av bioflavonoider och organiskt bundna mineraler som är lätta för kroppen att ta upp. Har höga halter med anioxidanter. Anioxidanter skyddar mot fria radikaler.

  124,00 kr
 • 229,00 kr

  Blutsaft ger kroppen järn och är rik på B-vitaminer. Floradix Blutsaft är ett flytande vegetabiliskt järntillskott som innehåller en organisk och lättabsorberad typ av järn - järnglukonat. Blutsaft innehåller även B- vitaminer samt örtextrakt som förbättrar matsmältningen. Järntillskottet tas lätt upp av kroppen och återställer snabbt järnnivåerna.

  229,00 kr
 • 129,00 kr

  Hemoplett för bra blodvärde. Hemoplett är ett kosttillskott som innehåller Vitamin B12 som har en roll i celldelningsprocessen och bidrar till normal bildning av röda blodkroppar.

  129,00 kr
 • 269,00 kr

  TNT Multivitamin Mineral täcker stora delar av ditt behov med ett brett spektrum av vitaminer, mineraler och matsmältningsenzymer. TNT Multivitamin Mineral fungerar som en depåtablett. Ger gradvis utsöndring, absorption och kvarhållande av de vattenlösliga B- och C-vitaminerna upp till 8 timmar.

  269,00 kr
 • 199,00 kr

  Tillskott av vitaminer och mineraler för veganer

  199,00 kr
 • 116,00 kr

  Bidrar till nervsystemets funktion Bidrar till normal energiomsättning Bidrar till normala slemhinnor/hud Minskar trötthet och utmattning Tillverkade i Sverige

  116,00 kr
 • 203,00 kr

  Super C-Complex innehåller buffrad C-vitamin (kalcium polyaskorbat), askorbinsyra och askorbylpalmitat och är syraneutral. Super C-Complex är en depåtablett som ger en gradvis utsöndring upp till åtta timmar.

  203,00 kr
 • 143,00 kr

  Supervitamin för immunsupport. Ester-C 500 mg är en patenterad form av kalciumaskorbat som genom sin kroppsfärdiga sammansättning ger ett snabbt och långvarigt upptag av C-vitamin. Ester-C är syraneutral och därför snäll mot känsliga magar.

  143,00 kr
 • 102,00 kr

  D-Pearls innehåller 20 mikrogram (800 IE) naturlig vitamin D3 upplöst i kallpressad olivolja och inkapslat i små lättsvalda ”pärlor” av mjuk gelatin. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion, bidrar till att bibehålla normala tänder och ben, stöder  normal muskelfunktion och spelar en roll i kroppens celldelning och specialicering. Solens...

  102,00 kr
 • 149,00 kr

  Ingredienser Fyllnadsmedel (ekologisk kokosolja) D3 (kolekalciferol) Kapseln är vegetabilisk och består av modifierad majsstärkelse, glycerol och karragenan (från rödalg).

  149,00 kr
 • 199,00 kr 245,00 kr
  Kampanj

  Flytande vitamin- och mineralkomplex. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost.

  199,00 kr 245,00 kr
 • 256,00 kr

  Astaxin utvinns ur mikroalgen Haematococcus pluvialis. Algen odlas av BioReal Sweden i Gustavsberg. Astaxin innehåller även C och E-vitamin som är antioxidanter som hjälper till att skydda kroppens celler mot fria radikaler.

  256,00 kr
 • 595,00 kr

  Kaskadfermenterat flytande ekologiskt enzymkoncentrat av frukter, nötter, grönsaker och kryddor. Kosttillskott som innehåller naturligt Vitamin C. RegulatPro Bio innehåller naturligt Vitamin C, som bidrar till en normal energiomsättning1 och immunsystemets normala funktion2. C-vitaminet i RegulatPro Bio hjälper till att minska trötthet och utmattning3.

  595,00 kr
 • 96,00 kr

  Rekommenderat intag 2 tabletter dagligen. Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas.

  96,00 kr
 • 79,00 kr

  Krom är ett ett kosttillskott och ett spårämne som finns i naturen. Krom bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer.

  79,00 kr
 • 156,00 kr

  Basiskt granulat. Mineralerna i Basica Vital är i citratform.

  156,00 kr
Visar 1 - 16 av 79 artiklar