Varumärken

Kampanjer

Hjärta och Kärl

Vi har kosttillskott, livsmedel och hälsokost som bidrar till normal eller förbättrad hjärt-kärlhälsa.

Det viktigaste för att förebygga hjärt-kärlsjukdomar är att vara eller bli rökfri, sedan gäller att hålla kolla på blodtryck och blodsocker, äta sunt och motionera regelbundet. Som hjälp på vägen har vi samlat hälsokost och bra hjälpmedel i de...

Vi har kosttillskott, livsmedel och hälsokost som bidrar till normal eller förbättrad hjärt-kärlhälsa.

Det viktigaste för att förebygga hjärt-kärlsjukdomar är att vara eller bli rökfri, sedan gäller att hålla kolla på blodtryck och blodsocker, äta sunt och motionera regelbundet. Som hjälp på vägen har vi samlat hälsokost och bra hjälpmedel i denna kategori.

Mer

Hjärta och Kärl Det finns 20 produkter.

per sida
Visar 1 - 16 av 20 artiklar
 • 245,00 kr

  Högkoncentrerad fiskolja, hela 70% av fettsyrorna är omega 3. Fiskoljan i Pharbio Omega-3 Forte är högkoncenterad och hela 70% av fettsyrorna är omega-3 och utgörs främst av de viktiga fettsyrorna EPA, DHA och DPA. Den höga koncentrationen innebär att du får i dig den omega-3 du behöver med endast en kapsel om dagen.

  245,00 kr
 • 232,00 kr

  Pikasol Forte Original är ett kosttillskott med högkoncentrerade Omega-3-fettsyror, främst EPA och DHA. Det finns många studier som visar på att Omega-3 har positiva effekter på hälsan.

  232,00 kr
 • 199,00 kr

  Eskimo-3 Pure – 1 ml om dagen räcker för hjärtat. Du behöver inte äta högkoncentrerad fiskolja för att ta hand om hjärtat, det räcker med ett gram naturlig fiskolja om dagen för att uppnå en gynnsam och fullgod effekt. På köpet får du hela den feta fiskens mångfald av fettsyror, inte bara EPA och DHA.

  199,00 kr
 • 129,00 kr

  Flytande omega-3 av fiskleverolja Fiskleveroljan Möller’s Tran rekommenderas till personer som av olika anledningar inte äter fet fisk 2-3 gånger per vecka och föredrar ett enklare och naturligare tillskott än kapslar. Även för barn eller för de som har svårt att svälja kapslar. Möller’s Tran är ett flytande kosttillskott med en kombination av Omega-3,...

  129,00 kr
 • 299,00 kr

  Den grönläppade musslan vars innehåll utgör råmaterialet till Lyprinol, odlas av MacLab utanför Nya Zeelands kust i kalla strömmar från Sydpolen. Endast här växer dessa musslor. Musslorna tillför sig själva näring genom mikroplankton och alger från havsvattnet. Köttet från en medelstor mussla väger ca 14 g. Innehållet i 200 mg Lyprinol™ (4 kapslar)...

  299,00 kr
 • 125,00 kr

  Bio-Rödris innehåller den aktiva ingrediensen monakolin K, även känd som lovastatin. Den erhålls genom fermenterat rödris, som är naturens egen medicin för att hantera kolesterolnivåerna och hålla dem inom ett normalt intervall. Den önskade effekten uppnås vid 10 mg/dag.

  125,00 kr
 • 199,00 kr

  Betavivo Havrehjärtan med hög koncentration betaglukan. Framställs av havre, som bearbetats för att innehålla en mycket hög koncentration betaglukan – den typ av fiber som ger de goda hälsoeffekterna. Intag av betaglukan från havre som en del av en måltid bidrar till att minska blodsockerhöjningen efter måltiden.

  199,00 kr
 • 245,00 kr

  Pharbio Omega-3 Forte är ett kosttillskott med hela 70% högkoncentrerad omega-3 per kapsel. Den höga koncentrationen omega-3 gör att du får i dig den rekommenderade dagsdosen genom endast en kapsel per dag.

  245,00 kr
 • 199,00 kr

  Eskimo-3 Pure är ett kosttillskott med omega-3-fettsyror, förstärkt med oxidationsskyddet Pufanox. Med EPA och DHA som bidrar till hjärtats normala funktion.

  199,00 kr
 • 153,00 kr

  Kyolic Aged Garlic Extract Original innehåller ett luktfritt, kallextraherat vitlöksextrakt som lagrats i upp till 20 månader på stålfat. Den särskilda framställningsmetoden eliminerar illaluktande ämnen, vilket resulterar i ett verksamt, luktfritt extrakt som kan konsumeras utan att orsaka kroppsdoft

  153,00 kr
 • 329,00 kr

  Krill är en typ av skaldjur som trivs i kalla antarktiska vatten. Förutom att den innehåller omega-3 fettsyror, DHA och EPA, är krillolja en källa till astaxantin - en karotenoid från marina djur, växter och alger

  329,00 kr
 • 246,00 kr

  Krillolja av högsta kvalité från hållbart fiske Omni Krill är kapslar rika på antioxidanter och omega-3 från krillolja.

  246,00 kr
 • 310,00 kr

  Omega Lin – Omega 3 och omega 6. Linfröolja innehåller bland annat fettsyran alfalinolensyra (ALA). ALA bidrar till att bibehålla normala kolesterolnivåer i blodet. Denna effekt uppnås vid ett dagligt intag av 2 g ALA vilket motsvarar 4 kapslar per dag.

  310,00 kr
 • 99,00 kr

  Ekologisk Linfröolja är en god källa till ALA (alfa-linolensyra), en Omega 3-fettsyra. Använd oljan på kalla maträtter som sallad. Den är inte lämplig för upphettning. ALA hjälper till att bibehålla normala kolesterolvärden i blodet. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 2 g ALA. 1 msk Linfröolja ger 8 g ALA.

  99,00 kr
 • 99,00 kr

  Linfröolja är en bra källa till de livsnödvändiga, fleromättade fettsyrorna linolensyra (omega-3) och linolsyra (omega-6). P.g.a. sin unika fettsyrasammansättning är linfröolja mycket känslig för externa faktorer. Därför är Kung Markattas linfröolja pressad med den speciellt framtagna OXYGUARD-metoden vilken till fullo tar till vara på alla positiva...

  99,00 kr
 • 319,00 kr

  Udo''s Choice består av nio olika ekologiska oljor, noga utvalda och sammansatta av den världsberömde fettforskaren Dr. Udo Erasmus. Oljan är kallpressad och oraffinerad. Udo''s Choice är en färskvara och ska förvaras i kylskåp - detta är din garantiför att det är en färskvara. Udo''s Choice passar för hela familjen!

  319,00 kr
Visar 1 - 16 av 20 artiklar