Varumärken

Kampanjer

Muskelvärk Det finns 5 produkter.

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
 • 69,00 kr

  Tiger Balsam Plåster kan användas på stora muskelgrupper såsom rygg, nacke lår och vader. Om du vill behandla en mindre yta går det bra att klippa plåstret i mindre bitar. Plåstret doftar diskret och är lätt att applicera. Tiger Balsam Plåster andas för att minska risken för hudpåverkan. Plåstret verkar i 4-6 timmar.

  69,00 kr
 • 49,00 kr

  TIGER BALSAM är raditionellt använt vid behandling av tillfälliga muskelsmärtor eller smärta i samband med sträckningar och stukningar/vrickningar. Tiger balsam änvänds som lindring av besvär vid okomplicerade insektsbett och Lindring av symtom i de övre luftvägarna vid förkylning.

  49,00 kr
 • 79,00 kr

  Ger effektiv och djupverkande kyla. RADITAL Kylgel är snabbverkande med djupgående kyla för vård av mindre bristningar direkt efter hård ansträngning. Med kylning minskar genomströmningen i blodsystemet så att mindre blödningar i huden och ytliga vävnader kan läka snabbare

  79,00 kr
 • 116,00 kr

  Radital liniment i gelform. Sveriges mest sålda liniment, använt på djur och människor i över 50 år. Radital Liniment är ett effektivt, dubbelverkande liniment som lokalt ökar blodgenom-strömningen, minskar återhämtningstiden och ger lindring vid tillfällig smärta.

  116,00 kr
 • 395,00 kr

  VitaePro® är ett av Nordens mest använda kosttillskott. Muskelfunktion: VitaePro® innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

  395,00 kr
Visar 1 - 5 av 5 artiklar