Varumärken

Kampanjer

Kakao Det finns 6 produkter.

Visar 1 - 6 av 6 artiklar
 • 25,00 kr

  Biofoods kakao är fyllig i smaken och tillverkas av kakaobönor som fermenteras, torkas, rostas och mals till ett fint mjöl. Helt fritt från tillsatser. Kakao är rikt på antioxidanter och utsökt att använda till exempelvis bakning, desserter, varm choklad, smoothies och chokladbollar.

  25,00 kr
 • 22,00 kr

  Carob är den malda fröskidan från carobträdet, som är ganska vanligt i Medelhavsländerna, kallas även för johannesbröd. Carobpulver används ofta som substitut för kakao, och har en söt, lite kola-aktig smak. Det är rikt på vitaminer och mineraler (t.ex. kalcium) och innehåller inte koffein eller oxalsyra....

  22,00 kr
 • 69,00 kr

  Renée Voltaires underbara Raw Cacao Nibs är bitar av den råa kakaobönan, aldrig upphettade och helt utan tillsatser! Jag har dem i smoothies, energibollar och till glass. För att göra raw glass: Mixa 2 frysta bananer tillsammans med 1 dl frysta blåbär och 1 tsk Raw Agave. Tillsätt Raw Cacao Nibs och njut!   

  69,00 kr
 • 52,00 kr

  I påsen ligger 100% rent, ekologiskt, näringsrikt pulver från världens mest älskade böna! Kakaobönan växer i stora färggranna frukter på ett av tropikernas mest svårodlade träd. Kakaoträdet växer bara längs ekvatorn i det s.k. kakaobältet, det behöver sol, värme samt mycket vatten och kräver kakaobönor!...

  52,00 kr
 • 88,00 kr

  Det här ekologiska, aromatiska kakaosmöret utvinns genom mekanisk kallpressning från den äkta Arriba-kakaobönan, som växer på 30-80 år gamla träd högt uppe i bergen i Ecuador. Jorden uppe i bergen är vulkanisk och mycket mineralrik och träden bevattnas där endast av friskt regnvatten eller rent källvatten från djupa källor i bergen. 

  88,00 kr
 • 84,00 kr

  Den här ekologiska, smakrika kakaopastan utvinns genom mekanisk kallpressning av hela Arriba-kakaobönor, som växer på 30-80 år gamla träd högt uppe i bergen i Ecuador. Kakaopasta får man genom att pressa ihop bönorna med allt innehåll kvar, även det aromatiska kakaosmöret .                                                                    

  84,00 kr
Visar 1 - 6 av 6 artiklar