Varumärken

Kampanjer

Hudvård och Tandvård Det finns 151 produkter.

Underkategorier

per sida
Visar 1 - 16 av 151 artiklar
 • 335,00 kr

  En mild rengöringsmjölk som rengör effektivt från smuts, makeup och vattenlöslig mascara. Emulsionen består av vårdande, växtbaserade ingredienser med Börlinds biokomplex som har mycket effektiva och fuktgivande egenskaper.

  335,00 kr
 • 380,00 kr

  För normal/torr hud 30+. En uppfräschande och återfuktande ansiktsgel med aloevera, särskilt för normal och torr hud 30+. Innehåller ett unikt Bio-komplex med mycket effektiva mjukgörande och utslätande egenskaper. Lugnar huden och har en lätt desinficerande och sammandragande effekt. Samtidigt är den mycket fuktgivande och ger en fräschhet som varar länge.

  380,00 kr
 • 420,00 kr

  En smidig dagcrème som ger fukt och gör huden naturligt elastisk och fastare. LL Regeneration dagcrème innehåller finaste vegetabiliska oljor, E-vitamin och Börlinds fuktgivande Bio-komplex som skyddar, vitaliserar och bygger upp. Huden blir slätare och finare och den naturliga balansen återställs efter endast en kort tids användning. Perfekt under makeup.

  420,00 kr
 • 420,00 kr

  LL Night cream är en nattcreme med återfuktande, vårdande och uppbyggande egenskaper som bromsar de första ålderstecknen. LL-Regeneration nattcreme innehåller värdefulla växtoljor och örtextrakt med Börlinds fuktgivande Bio-komplex som ger huden en intensivbehandling så att små rynkor och fina linjer blir slätare. Huden blir märkbart fräschare och mer...

  420,00 kr
 • 420,00 kr

  70% mindre djup på rynkorna efter bara två veckor. Det är resultatet från en studie som Börlind gjort på denna näringsrika ögoncreme som slätar ut, fräschar upp och stärker det känsliga partiet runt ögonen. Perfekt under makeup.

  420,00 kr
 • 39,00 kr

  Deo med doft av solmogna apelsiner och naturligt mineralsalt som säger farväl till bakterier och lukt. Ett extra plus är att du samtidigt vårdar huden med aloe vera och glycerin   

  39,00 kr
 • 39,00 kr

  Deo med doft av rosor med naturligt mineralsalt som tar bort bakterier och lukt. Ett extra plus är att du samtidigt vårdar huden med glycerin.

  39,00 kr
 • 39,00 kr

  Nordic Birch Cream Deo är en krämig roll-on deodorant från danska Urtekram. Deodoranten har naturliga, aktiva ämnen som skyddar mot dålig lukt utan att hindra hudens naturliga svettfunktion. Innehåller jättenattljusolja och jojobaolja som verkar vårdande för huden. Nordic Birch Deo är ekologisk och helt vegansk. Aluminiumfri.

  39,00 kr
 • 72,00 kr

  Dr Organic Pomegranate Deodorant är en antibakteriell kräm roll-on som är mild mot huden och effektiv mot dålig lukt. Med granatäpple, aloe vera, solrosolja och vitamin E. Aluminiumfri.

  72,00 kr
 • 72,00 kr

  En deodorant med lugnande egenskaper för normal till känslig hy. Praktisk roll-on med ingredienser som ekologisk aloe vera, sheasmör och vitamin E. Lämnar huden torr utan starka kemikalier.

  72,00 kr
 • 79,00 kr

  Shampoo som ger ditt hår massor med fukt och njut doften av solmogna apelsiner. Vi har fyllt flaskan med naturens egna fuktgivare aloe vera och glycerol, som vårdar ditt hår lätt

  79,00 kr
 • 59,00 kr

  Solmogna apelsiner ger ett inslag av friskhet, och fuktmagneten aloe vera samarbetar med lecitin och glycerol för att ge dig ett välvårdat och luftigt hår som är lätt att kamma ut. Massera in i håret och låt verka 2–3 min.

  59,00 kr
 • 109,00 kr

  ShampooGe ditt hår massor med fukt och njut doften av solmogna apelsiner.  Med naturens egna fuktgivare aloe vera och glycerol, som vårdar ditt hår lätt. ConditionerSolmogna apelsiner ger ett inslag av friskhet, och fuktmagneten aloe vera samarbetar med lecitin och glycerol för att ge dig ett välvårdat och luftigt hår som är lätt att kamma ut. Massera in...

  109,00 kr
 • 149,00 kr

  ShampooGe ditt ljusa hår liv och extra glöd med vårt verksamma örtavkok av kamomillblommor och oljan från den vilda kamomillen. Samtidigt får ditt hår fukt och vård från naturens egna fuktgivare, aloe vera och glycerol.

  149,00 kr
 • 59,00 kr

  ConditionerGe ditt ljusa hår liv och extra glöd med vårt verksamma örtavkok av kamomillblommor och oljan från den vilda kamomillen. Extra vård får du från aloe vera, lecitin och glycerol, som ger ett mjukt och luftigt hår som är lätt att kamma ut. Massera in i håret och låt verka 2–3 min.

  59,00 kr
 • 109,00 kr

  SCHAMPO: Ger ditt ljusa hår liv och extra glöd med vårt verksamma örtavkok av kamomillblommor och oljan från den vilda kamomillen. Samtidigt får ditt hår fukt och vård från naturens egna fuktgivare, aloe vera och glycerol. CONDITIONER: . Extra vård får du från aloe vera, lecitin och glycerol, som ger ett mjukt och luftigt hår som är lätt att kamma ut....

  109,00 kr
Visar 1 - 16 av 151 artiklar