Ptoteintillskott. 560g. Orkla. Visa större

Proteintillskott. 560g. Orkla.

Nyhet

Högvärdigt proteintillskott från ultrafiltrerat vassleprotein. Lämpar sig väl som mellanmål, om du går på diet eller efter fysisk aktivitet. Oavsett om du precis har börjat göra en livsstilsförändring med motion och nyttiga kostvanor eller om du redan motionerar, så är återhämtning en nyckelfaktor till framgång och välmående.

Mer detaljer

199,00 kr

Mer information

 Motion gör att kroppen förbrukar energi samt att den utmattas genom att muskelmassa bryts ned. Det är viktigt att hitta rätt balans mellan träning och kostintag för att uppnå sina mål. Protein bidrar till att bibehålla/öka muskelmassan samt till att bibehålla normal benstomme. Orka Proteintillskott är ett vassleprotein med alla essentiella aminosyror. Den är naturligt sötad med stevioglykosider och har en frisk och god smak av jordgubb och persika. Proteinet är instantiserat, vilket innebär att det löser sig väldigt lätt i vätska. Orka Proteintillskott passar utmärkt till de som idrottar, motionerar eller som ett komplement till andra dieter.   

Per 100g
Protein 65 g
Fett 6 g
Kostfiber 3 g
Natrium 0,17 g
Energi 390 kcal /137 kcal
Ingredienser
Vassleproteinkoncentrat (innehållande mjölkprotein, sojalecitin), fruktos, Arom, stabiliseringsmedel (xanthan, guarkärnmjöl), jordgubbspulver, dextros, färgämne (rödbetsrött).